آشپزیپیتزاپیتزا ایتالیاییپیتزا با فرپیتزا خوشمزهسبک زندگی

ترفند های پیتزا ایتالیایی – مجله اینترنتی گیدو


 

 

ترفند های پیتزا ایتالیایی - مجله اینترنتی گیدو

گرچه سفره آرایی خود یک هنرنمایی است که خوشبختانه امروزه با تدابیر و تحصیلات در این فن خانم ها  خاندار متبحر گشته و ذائقه شما را جهت میل تکمیل می کند.در همه فرهنگ ها تغذیه صحیح راز و رموز سلامتی جان و روح می دانند. در این مقاله تلاش شده به ساده ترین روش به شما طرز تهیه یک پیتزا اینالیایی خوشمزه یاد بدیم تا بتوانید در کنار خانواده یه غذای فست فودی لذیذ لذت ببرید پس برای یادگیر یپخت یک پیتزا ایتالیایی با ما همراه باشید.ما در این مقاله به شما دو نوع پخت پیتزا ایتالیایی آموزش میدهیم.

تاریخچه پیتزا ایتالیایی

براساس افسانه های معاصر نمونه اولیه پیتزا در سال ۱۸۸۹ اختراع شد پس از آن خمیر مصرف شده در ایتالیا دقیقا همان کیفیت و مزه تافتون را می دهد. به طور سنتی پیتزا را لوله کرده و با دست می خورند. پس از آنکه ایتالیایی ها به آمریکا مهاجرت کردند توسط مهاجران ایتالیایی پیتزا وارد آمریکا شد اما این پیتزا مطابق سلیقه آمریکایی ها تهیه شد. وگرنه پیتزای ایتالیایی با همان خمیر نان تافتون و کمی خوراکی روی آن است.

 

مواد اولیه

  1. قارچ ۱۵۰ گرم
  2. پنیر پیتزا ۱۵۰ گرم
  3. گوشت چرخکرده ۱۵۰ گرم
  4. کالباس ۱۵۰ گرم
  5. فلفل دلمه ای ۱ عدد
  6. سوسیس ۱۵۰گرم

 

ترفند های پیتزا ایتالیایی - مجله اینترنتی گیدو

مواد موردنیاز برای تهیه خمیر:

شیر ۱لیوان

آرد به مقدار لازم

روغن مایع نصف لیوان

نمک خمیر ترش ۱ قاشق چایخوری

 

طرز تهیه خمیر

 

  1. روغن را در ظرفى با شیر، نمک و خمیرترش با هم مخلوط کنید.

 

  1. آرد را به تدریج اضافه کرده، طورى که به دست نچسبد، یک ساعت بماند.

 

  1. ته قالب را چرب کرده و خمیر را در آن پهن کنید.

 

  1. گوشت چرخکرده را با کمى روغن تفت دهید.

 

  1. کمى نمک به گوشت اضافه کنید.

 

  1. قارچ خرد شده را اضافه کرده و کمى تفت دهید.

 

  1. کمى از پنیر را روى خمیر بپاشید.

 

  1. مواد گوشت، قارچ، سوسیس، کالباس خرد شده را روى خمیر پهن کنید.

 

  1. روى همه مواد را پنیر پاشیده، طبقه وسط با دماى ۱۸۰ درجه به مدت ۲۵ دقیقه در فر بگذارید.

 

 

ترفند های پیتزا ایتالیایی - مجله اینترنتی گیدو

 

روش دوم پخت  پیتزا ایتالیایی:

 

مواد اولیه خمیر  پیتزا ایتالیایی:

 

آرد ۳ پیمانه

مخمر خشک ۱ قاشق مرباخوری

شکر ۱قاشق غذاخوری

روغن ۲ قاشق غذا خوری

نمک ۱ قاشق مربا خوری

 

طرز تهیه پیتزا ایتالیایی

 

  1. مواد را با هم مخلوط کنید.

 

  1. به تدریج آب اضافه کرده، طورى که انگشت به خمیر نچسبد ویک‌ساعت بماند.

 

  1. خمیر را با وردنه باز کرده و به صورت دلخواه قالب بزنید.

 

  1. خمیر را در فر گذاشته تا به صورت خشک در آید.



منبع پست

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن