آشپزیطرز پخت انواع لازانیاغذا با بوقلمون

دستور پخت لازانیای کدو سبز به همراه گوشت بوقلمون


دستور پخت لازانیای کدو سبز به همراه گوشت بوقلمون

دستور پخت لازانیای کدو سبز به همراه گوشت بوقلمون

مواد لازم:

  • ۴۵۳ گرم گوشت بوقلمون
  • سس گوجه فرنگی با ریحان
  • ۳۱۱ گرم اسفناج
  • ۵ عدد کدو سبز متوسط
  • پنیر کلبه
  • پنیر موزارلا
  • سه قاشق غذاخوری کینوای پخته نشده

طرز تهیه:

  1. ابتدا یک ماهیتابه بزرگ را بر روی حرارت با کمی روغن گرم کنید. گوشت بوقلمون را به آن اضافه کنید و به مدت ۱۰ دقیقه بپزید. در این میان کدو سبز را برش دهید. سس گوجه فرنگی را به ظرف اضافه کنید و به مدت ۵ دقیقه حرارت دهید. این مواد را به یک کاسه متوسط انتقال دهید و کنار بگذارید.
  2. با استفاده از یک ماهیتابه کوچک، اسفناج را بپزید و کنار بگذارید.
  3. فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت از قبل گرم کنید. سینی فر را با سس گوجه فرنگی آغشته کنید. یک قاشق غذاخوری کینوا روی آن بپاشید. برش‌های کدو را روی آن بچینید. ترکیب گوشت را روی آن بریزید و پنیر کلبه را روی ان قرار دهید. سپس اسفناج را نیز روی آن بگذارید و دوباره یک قاشق غذاخوری کینوا روی آن بپاشید. اینکار را تکرار کنید تا کدوسبز تمام شود.  روی لایه آخرپنیر موزارلا بپاشید. به مدت ۴۵ دقیقه در فر بپزید.

اطلاعات تغذیه‌ای:

  • کالری:۳۲۵٫۵
  • کلسترول:۶۹٫۵ میلی گرم
  • سدیم: ۷۶۱٫۵ میلی گرم
  • کربوهیدرات:۱۹٫۱ گرم
  • فیبر:۲٫۴ گرم
  • پروتئین:۳۷٫۳ گرم





منبع پست

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن