آشپزیآموزش شامی کرمانیپخت شامیپختن شامیسایت تفریحیشامی کرمانیطرز تهیه شامیغذای اصلی

طرز تهیه شامی – غذای اصلی – آشپزی


طرز تهیه شامی

شامی مثل سوپ و آش در هر شهری یک مدل پخته می شود که البته همه نوع آن خوشمزه و خوش طعم است. ولی شامی کرمانی یک طعم خاصی دارد که اگر یک بار آن را بچشید برای همیشه یادتان می ماند. شامی کرمانی ها رنگ و قیافه اش با همه شامیها فرق می کند. درست کردنش هم خیلی سخت نیست. برای یک شام پاییزی هم بهترین انتخاب است. خوشمزه و مقوی. بچه ها هم عاشق این غذا می شوند از بس که خوش خوراک است. با طرز تهیه شامی از بخش آشپزی سایت تفریحی جیران همراه ما باشید.

طرز تهیه شامی - غذای اصلی - آشپزی

 

مواد لازم

۲۰۰ گرم گوشت چرخ کرده

۲ عدد سیب زمینی متوسط پخته

۱ عدد پیاز

۱ عدد تخم مرغ

۱ پیمانه آردنخودچی

نصف قاشق شوپخوری زردچوبه

روغن به مقدار لازم


موارد پیشنهادی


مواد لازم چاشنی شامی

ا پیمانه شکر

۳ قاشق سوپخوری سرکه

یک و نیم پیمانه آب

 

طرز تهیه شامی

  1. ابتدا شکر و سرکه را با آب مخلوط کنید و روی شعله بگذارید تا وقتی که چاشنی کمی غلیظ شود.
  2. حالا سیب زمینی ها را رنده کرده و پیاز را هم رنده کنید و خوب آب آن را بگیرید. اگر پیاز آب داشته باشد مواد آب می اندازد و شل می شود. 
  3. گوشت چرخ کرده را درون ظرفی بریزید و تخم مرغ را داخل آن بشکنید. در این مرحله پیاز و سیب زمینی رنده شده و نمک را به آن اضافه کنید. در آخر آرد نخودچی را کم کم اضافه کنید و خوب ورز دهید.
  4. کف دستتان را کمی خیس کنید، از مواد به اندازه یک گردو بردارید و وسط آن را سوراخ کرده و در روغن سرخ کنید.
  5. زمانی که همه شامی ها سرخ شدند زردچوبه را در مقداری روغن تفت دهید و مجددا شامیها را در تابه بچینید و چاشنی را روی آنها بریزید و با شعله کم به مدت ۲۰ دقیقه اجازه دهید تا شامیها مزه دار شوند.

بیشتر بخوانید:


نکته: اگر مزه چاشنی را دوست ندارید می توانید شامی را بدون چاشنی میل کنید، در این صورت کمی نمک، فلفل و زردچوبه به مواد گوشتی اضافه کنید.

 

 



پست بعدی

چ سپتامبر ۲۳ , ۲۰۲۰

پسردار شدن سام درخشانی با خبر پسردار شدن سام درخشانی  […]

طرز تهیه شامی - غذای اصلی - آشپزی



منبع پست

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن