آشپزیانواع غذا با میگومیگو

طرز تهیه ميگو پلو با نخود فرنگی خوشمزه


طرز تهیه ميگو پلو با نخود فرنگی خوشمزه

مواد لازم:

  • برنج ۵۰۰ گرم
  • نخودفرنگي پخته ۲۵۰ گرم
  • ميگوي تميز شده ۲۰۰ گرم
  • پياز متوسط ۱ تا ۲ عدد
  • نمك، فلفل و ادويه به دلخواه
  • گوجه‌فرنگي ۲ تا ۳ عدد
  • زعفران به ميزان لازم
  • روغن مايع به ميزان لازم
  • كره ۲۵ گرم

طرز تهيه:

پياز را خلال كنيد و در ماهيتابه‌اي با كمي روغن مايع مخصوص سرخ كردني سرخ كنيد. گوجه‌فرنگي‌هاي نگيني خرد شده را نيز اضافه كنيد و بعد نخودسبز پخته، نمك، فلفل و ادويه را بيفزاييد و ميگوهاي تميز شده را اضافه كنيد.

لازم به ذكر است كه روش صحيح تميز كردن ميگو در شماره‌هاي قبل مجله هنر آشپزي توضيح داده شده است.بعد از ۵ دقيقه مخلوط را از روي حرارت برداريد و كره و زعفران آب كرده را بيفزاييد. برنج را آبكش كنيد. لابه‌لاي برنج آبكش شده از مخلوطي كه آماده كرده‌ايد بريزيد و بگذاريد دم بكشد.

بعد از دم كشيدن در ظرف مخصوص بكشيد و روي آن را با پياز سرخ كرده و گوجه‌فرنگي نگيني شده تزيين كنيد. نوش جان!



منبع پست

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن