مقاله های سلامت

هسته کدام میوه ها کشنده هستند؟


هسته بعضی از میوه‌ها حاوی اسیدهیدروسیانیک است که مسمومیت شدید را موجب خواهد شد!

هسته‌های آلو،هلو، سیب و زردآلو و بادام تلخ خطرناک هستند. بیشترین مقدار اسید هیدروسیانیک در بادام تلخ وجود دارد. ۱۰۰ گرم هسته زردآلو می‌تواند باعث مرگ شخص شود!

تلخی مزه هسته گویای وجود اسید هیدروسیانیک و نشانه غلظت این سم است. مقدار اسیدهیدروسیانیک بیشتر در هسته‌های آبدار که حاوی رطوبت زیاد است وجود دارد. دوز مهلک اسید هیدروسیانیک ۰.۹۷_۰.۲۴ میلیگرم در هر لیتر خون است.

مطابق با داده‌های سرویس اروپایی امنیت مواد غذایی، در روز می‌توان فقط نصف هسته زردآلو را مصرف کرد.

هسته کدام میوه ها کشنده هستند؟



منبع پست

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن