آشپزی

پلوی لوبیا قرمز – مجله اینترنتی گیدو


 

پلوی لوبیا قرمز - مجله اینترنتی گیدو

 

امروزه صنعت آشپزی و مدیریت خانه داری به یکی از رشته های دانشگاهی تبدیل و از موقعیت سنتی خود خارج گشته و زندگی زیبای شما را تحت تاثیر خود گذاشته است.تغذیه خانواده به دست توانای خانم خانه مدیریت می گردد، و ابن هنر زیبا را زمانی حس می کنند که بعد یک روز کاری سخت به خانه برمی گردند و با یک سفره رنگارنگ مواجه می شوند.در این مقاله قصد داریم آإموزش پخت یه پلوی لوبیای قرمز خوشمزه به شما آموزش دهیم.

 

پلوی لوبیا قرمز - مجله اینترنتی گیدو

پلوی لوبیا قرمز

مواد لازم:

برنج ۲ پیمانه

لوبیا قرمز ۱ پیمانه

گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم

پیاز ۱ عدد

زعفران،شکر،ادویه به مقدار لازم

 

پلوی لوبیا قرمز - مجله اینترنتی گیدو

طرز تهیه:

لوبیا قرمز خیس خرده و پخته بشه صافی می کنیم،برنج آبکش می کنیم لوبیا مابین برنج میزاریم.پیاز را در ماهیابه دیگه با گوشت چرخ کرده قاطی می کنیم ادویه ها رو بهش اضافه می کنیم و بعد از اینکه تف دادیم گوشت های چرخ کرده را به به صورت قلقلی ریز در می آوریم سپس گوجه تفت داده و کوفته می ریزیم که مزه دار بشه و سپس مثل سس روی برنج می ریزیم.



منبع پست

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن