عمومی

چطور قورمه سبزی خوشمزه درست کنیم؟


در این قسمت از آموزش آشپزی تصویری دیجی‌کالا مگ طرز تهیه قورمه سبزی مجلسی با گوشت گوسفندی را با تمام فوت و فن آن به شما آموزش می‌دهیم. خورش قورمه سبزی …

در این قسمت از آموزش آشپزی تصویری طرز تهیه قورمه سبزی مجلسی با گوشت گوسفندی را با تمام فوت و فن آن به شما آموزش می‌دهیم. خورش قورمه سبزی (قرمه سبزی) برای ایرانی‌ها یک غذای ملی است که قدمت آن از ۲ تا ۵ هزار سال تخمین زده می‌شود.

قورمه سبزی را در تمام شهرهای ایران می‌پزند، اما به دلیل این که این خورش سبزی‌های متنوعی دارد و در کنار برنج سرو می‌شود، به باور برخی این غذا در اصل متعلق به شهرهای شمالی ایران بوده است. این خورش ایرانی در جهان شهرت بسیار زیادی پیدا کرده و خیلی از غیر ایرانی‌ها هم مجذوب عطر و طعم آن شده‌اند، تا جایی که یک روز جهانی هم برای آن در نظر گرفته شده است. اولین شنبه‌ی آذر ماه هر سال روز جهانی قورمه سبزی است و ایرانیان در سراسر دنیا با پختن قورمه سبزی این روز را جشن می‌گیرند.

چطور قورمه سبزی خوشمزه درست کنیم؟

مواد لازم برای قرمه سبزی

  • گوشت گوسفندی یا گوساله: ۳۰۰ گرم
  • لوبیا قرمز یا لوبیا چیتی: ۱۵۰ میلی‌لیتر
  • پیاز: ۲ عدد خرد شده نگینی
  • سبزی قورمه: ۱ کیلو
  • لیمو عمانی: ۲ تا ۳ عدد
  • پرک لیمو عمانی: ۳ قاشق غذاخوری
  • ادویه گوشت، زردچوبه و فلفل سیاه به میزان لازم

خرید مواد لازم از دیجی‌کالا

طرز تهیه قورمه سبزی

چطور قورمه سبزی خوشمزه درست کنیم؟

۱.
برای شروع پیاز را با مقداری روغن تفت دهید تا آب آن کمی تبخیر شود. سپس گوشت را به پیاز اضافه کنید. بعد از این که گوشت و پیاز ۵ تا ۶ دقیقه باهم تفت خوردند، ادویه‌‌ی گوشت، زردچوبه و فلفل سیاه را اضافه کنید و باز تفت دهید.

چطور قورمه سبزی خوشمزه درست کنیم؟

۲.
بعد از تفت خوردن گوشت و ادویه، به اندازه‌ای که تا روی گوشت‌ها را بگیرد، آب جوش به قابلمه اضافه کنید. درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید گوشت بپزد.

چطور قورمه سبزی خوشمزه درست کنیم؟

۳.
در این حین لوبیا قرمز یا لوبیا چیتی را که از شب گذشته در آب ولرم خیس خورده است در قابلمه‌ای دیگر بپزید. به دلیل این که زمان پخت لوبیا و گوشت متفاوت است، بهتر است این دو را جداگانه بپزید.

چطور قورمه سبزی خوشمزه درست کنیم؟

۴.
سبزی قورمه را روی حرارت ملایم سرخ کنید، تا جایی که کاملا تغییر رنگ دهد. بهتر است روغن را کم کم اضافه کنید تا کاملا به خورد سبزی‌ها برود.

چطور قورمه سبزی خوشمزه درست کنیم؟

۵.
لیمو عمانی‌ها را با استفاده از چنگال سوراخ کنید و در یک کاسه آب جوش بیندازید تا برای ۳۰ دقیقه خیس بخورند و تلخی آن‌ها از بین برود.

چطور قورمه سبزی خوشمزه درست کنیم؟

۶.
بعد از نیم‌پز شدن گوشت، سبزی سرخ شده و لیمو عمانی را به آن اضافه کنید و با احتیاط، کمی آب جوش در قابلمه بریزید. در خورش را بگذارید و یک ساعت دیگر به آن زمان پخت دهید تا کاملا بپزد و جا بیفتد.

چطور قورمه سبزی خوشمزه درست کنیم؟

۷.
بعد از این که گوشت و سبزی کاملا پخت، لوبیای پخته شده، پرک لیمو عمانی و نمک را به قابلمه اضافه کنید. اجازه دهید خورش برای ۳۰ دقیقه‌ی دیگر بپزد تا بهتر جا بیفتد و پرک لیمو عمانی ترشی خود را به خورش بدهد.

 

 

این متن در مجله دیجی کالا منتشر شده و انتشار آن در حالا زندگی به معنی تایید تمام یا بخشی از آن نیست.



منبع پست

برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن